Domeniile GrandVia va ofera vinuri cu un gust exceptional. Vinul ecologic exprima cu o mare acuratete aromele natural extrase de vita din solul inconjurator, avand o personalitate aparte datorate mineralelor si notelor organice ale pamantului

Vinurile GrandVia nu contin  pesticide. Cel mai mare avantaj al vinului eco este faptul ca nu contine urme de substante chimice pesticide. In mare masura acestea contin ingredient daunatoare sanatatii. Astfel, plantatiile ecologice sunt lucrate minim 4 ani la rand fara utilizarea pesticidelor, garantand un produs mai sanatospentru consum.

Vinurile GrandVia au foarte putini sulfiti. Fiind in mod esential o forma de saruri, sulfitii au proprietati de conservare a vinului. Metodele conventionale de producer a vinului implica adaugarea de sulfiti pentru a creste perioada de stocare a acestuia.
Vinul ecologic contine de aproximativ 5-10 ori mai putini sulfiti dacat cel traditional, find mai bine tolerat de persoane cu alergii specific.

Vinul si aparatura GrandVia sunt prietenoase cu mediul inconjurator. Practicile ecologice adoptate de noi prin evitarea utilizarii substantelor chimice face ca pe termen mediu si lung flora si fauna sa nu fie afectate, de asemenea panza freatica superficiala sa nu fie contaminata

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *