Livrarea produselor

In Bucuresti si judetul Ilfov termenul de livrare este intre 24 si 72 ore, cu confirmarea expresa de catre un operator grandvia.ro a intervalului in care se face livrarea.
In afara Bucurestiului si a judetului Ilfov termenul de livrare este de 48 – 72 ore, din momentul confirmarii comenzii si a platii.
Pentru livrarile in afara Bucurestiului si a judetului Ilfov, termenul de livrare se calculeaza din momentul confirmarii platii.

Livrarea produselor se poate face prin curieri proprii sau prin firme specializate de curierat.

Transportul este gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei. Pentru comenzi mai mici de 200 lei, se percepe pentru contravaloarea transportului o taxa de 20 lei.
Toate costurile vor aparea in factura proforma, separat de costul produselor achizitionate.
Contravaloarea transportului va fi suportata in parte de catre cumparator, in baza tarifelor, iar o parte din costul transportului este suportat de noi, GRANDVIA.RO . Astfel, pentru colete cu valoarea peste 200 Ron clientul nu va plati nimic pentru transport.

Produsele comandate se livreaza in toata tara, utilizand modalitatea si termenul de livrare alese de tine la efectuarea comenzii. Produsele se afla in ambalaj special si sunt asigurate pe tot parcursul transportului pana la livrare.

In cazul platii in avans prin virament bancar, termenul de livrare se calculeaza din momentul intrarii intregii sume in contul VITICOM SRL.

In cazul in care nu puteti fi gasit la data si ora stabilite pentru livrare, vei fi apelat la numarul de telefon declarat, in caz contrar, GRANDVIA.RO va pastra bunurile comandate timp de 3 zile lucratoare, interval in care va vom contacta din nou pentru a definitiva livrarea. In cazul in care nici de aceasta data nu veti fi gasit, comanda va fi anulata.
In cazuri speciale (produsele comandate nu se afla in stocul nostru, dificultati de transport) ne rezervam dreptul de a mari corespunzator perioada de livrare.
GRANDVIA.RO isi rezerva dreptul de a nu acepta comenzi si/sau livrari de la anumiti clienti si/sau catre anumite adrese.

Shopping Cart