Termeni și condiții

Site-ul grandvia.ro numit în continuare grandvia.ro, este proprietatea VITICOM SRL , persoană juridică înregistrată în ORAS, Str. Libertatii 102, cu datele de identificare la registrul comerțului J39/203/2002, CUI/CIF: 14625441 , numită în continuare VITICOM SRL . Produsele care se regăsesc pe acest site nu sunt destinate revânzării. 

Folosirea acestui site implică acceptarea termenilor și condițiilor de mai jos. Recomandăm citirea cu atenție a acestora. VITICOM SRL își asumă dreptul de a modifică aceste prevederi fără o altă notificare. Cea mai recentă versiune poate fi accesată în această pagină.

VITICOM SRL garantează utilizatorului acces limitat, în interes personal, pe site-ul grandvia.ro și nu îi conferă dreptul de a descarcă sau de a modifică parțial sau integral site-ul, de a reproduce parțial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul în orice altă manieră, în scopuri comerciale sau contrare intereselor companiei VITICOM SRL fără acordul prealabil scris al acesteia. Dreptul de a crea o legătură web – link – către grandvia.ro este limitat, neexclusiv și revocabil, și este acordat atât timp cât nu aduce neajunsuri de orice fel pentru VITICOM SRL sau oricăruia dintre partenerii noștri, numai după obținerea în scris sau prin email a acordului nostru. 

1. Dreptul de autor al VITICOM SRL asupra informațiilor publicate pe site Întregul conținut al site-ului grandvia.ro – imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafică web, email-uri, scripturi, programe și alte date – este proprietatea VITICOM SRL și a furnizorilor săi și este aparat de Legea pentru protecția drepturilor de autor (legea nr. 8/1996) și de legile privind proprietatea intelectuală și industrială. Folosirea fără acordul VITICOM SRL a oricăror elemente enumerate mai sus se pedepsește conform legislației în vigoare. Se permite folosirea site-ului grandvia.ro numai în limitele metionate în prezentul document. Pentru raportarea încălcării legii drepturilor de autor, va rugăm să ne contactați pe e-mail contact@citu.ro sau să sunați la numărul de telefon 0767 08 02 01. 

2. Produsele și serviciile oferite pe site-ul grandvia.ro. VITICOM SRL oferă garanție, în mod expres, implicit, în ceea ce privește funcționarea acestui site, informația, corectitudinea descrierilor, actualizarea conținutului, produsele de pe site precum și potrivirea lor pentru un anumit scop. Utilizatorii sunt de acord în mod expres că folosirea acestui site și cumpărarea produselor. Imaginile publicate pe site nu sunt cu titlu de exemplu, iar produsele livrate pot diferi de imaginile prezentate în orice mod (culoare, formă, aspect etc.). Conținutul grandvia.ro (texte, descrieri ale produselor, specificații tehnice, imagini, simboluri) este proprietatea intelectuală a VITICOM SRL ȘI este aparat de Legea pentru protecția drepturilor de autor (legea nr. 8/1996) și de legile privind proprietatea intelectuală și industrială. VITICOM SRL își rezervă dreptul să modifice descrierile și specificațiile produselor fără o notificare prealabilă. 

3. Modalitatea de comandă Cumpărarea produselor din magazinul nostru grandvia.ro o puteți face comandând online, doar pe site-urile partenerilor sau din aplicații. Produsele pe care doriți să le comandăți pot fi găsite fie prin utilizarea meniului “Produsele noastre”, ce conține categoriile de produse, fie prin folosirea câmpului de căutare. Procesul de comandă este încheiat cu succes când sunteți informat de către aplicațiile menționate, pe email/ sms/ telefonic că această este procesată și va fi livrată. 

4. Modalități de plata disponibile Plata produselor comandate de pe site-urile sau aplicațiile menționate, se poate efectua în următoarele moduri: – Ramburs, în momentul în care curierul ajunge la destinație. – În avans, plata online cu cardul, în aplicația în care ați comandat. 

5. Livrarea produselor Livrarea produselor se va face doar în municipiul Focșani, prin intermediul serviciilor de livrare. Recepția produselor reprezintă acceptul clientului că produsele au ajuns în stare bună și corespund cantitativ și calitativ cu ceea ce s-a comandat și această este făcută în momentul primirii/predării documentelor fiscale legale ce însoțesc coletul. VITICOM SRL își rezervă dreptul să întârzie sau să anuleze livrări ale produselor comandate dacă acestea nu pot fi onorate din motive independente de VITICOM SRL care includ: incendii, explozii, inundații, epidemii, greve, acțiuni guvernamentale, războaie, acte de terorism, proteste, răscoale, tulburări civile sau alte impedimente de forță majoră conform uzanțelor legii românești. 

6. Calitatea serviciilor de hosting, link-urile către alte site-uri, erori de funcționare Site-ul grandvia.ro este găzduit de serverele unei terțe firme. VITICOM SRL nu va putea fi făcută responsabilă pentru eventualele erori apărute pe site indiferent de motivele apariției lor, acestea incluzând modificări ale site-ului, setări sau actualizări ale scripturilor programate. VITICOM SRL nu va putea fi făcută răspunzătoare pentru erorile apărute din cauza folosirii anumitor browsere pentru vizitarea site-ului grandvia.ro. VITICOM SRL nu răspunde de conținutul, calitatea sau natură site-urilor la care se ajunge prin legături de pe site-ul grandvia.ro. Pentru respectivele site-uri, răspunderea integrală o poartă proprietarii site-urilor în cauza. 

7. Politică de confidențialitate Va rugăm să citiți aici grandvia.ro/politica-de-confidentialitate/ Politică de confidențialitate cu atenție și să va sigurati că o înțelegeți. Acceptarea acestei Politici de confidențialitate este prezumată odată cu prima dumneavoastră vizită pe Site-ul grandvia.ro. Dacă nu sunteți de acord cu această Politică de confidențialitate, trebuie să încetați imediat folosirea Site-ului. 

8. Dispoziții finale Orice altă problema cauzată de produsele și serviciile prezentate pe grandvia.ro și care nu este deja tratată de nici un articol din prezentul document, se va soluționa pe cale amiabilă, în termen de 30 de zile lucrătoare de la dată sesizării în scris a problemelor, de către utilizator. Dacă apar probleme care nu par a putea fi rezolvate cu persoană cu care discutați, puteți lua legătură pentru o conciliere gratuită cu Adrian la adresa de mail adrian@citu.ro. În cazul în care nu s-a reușit stingerea conflictului pe cale amiabilă, competență revine instanțelor de judecată române sau unui organism de rezolvare a disputelor alternativ, agreat de ambele părți. Fiind de acord cu acești Termeni și Condiții de Utilizare a site-ului grandvia.ro, clientul își asumă în totalitate consecințele ce decurg din folosirea în aceste condiții a site-ului. 

9. Date de identificare firma VITICOM SRL Sediu Social: Str. Libertatii 102, ORAS, CUI: 14625441 Reg. Comerțului: J39/203/2002

Shopping Cart